cel mai mare mall it virtual cu peste 500.000 produse de la 40 magazine online


Ce este Mallit.ro?

Mallit.ro este un portal de cumparaturi, care ofera consumatorilor o serie de resurse gratuite de informare. Scopul nostru este sa iti oferim o experienta de shopping unica si sa te ajutam in a lua decizii de cumparare inteligente. Nu suntem un magazin si nu vindem niciunul din produsele listate. In schimb, facilitam procesul de cautare si comanda a produselor. Cand apesi butonul "Cumpara", te redirectionam catre pagina respectivului produs din magazinul ales.


Cum comand?

Mai intai trebuie sa iti sa iti alegi magazinul dorit. Apoi trebuie sa alegi o categoria care te intereseaza. Cand ai ales produsul pe care doresti sa-l comanzi, apasa pe butonul "Cumpara". Vei fi directionat imediat la pagina respectivului produs, din magazinul ales de tine.


Am o intrebare legata de un produs sau o comanda?

Mallit.ro nu vinde direct niciun produs. Iti recomandam sa apelezi la magazinul care vinde produsul respectiv sau direct la producator.


Produsul comandat nu a fost livrat la timp sau are un defect.

Ne pare rau ca ai intampinat probleme. Mallit.ro nu vinde produse si ca atare nu poate sa ofere nicio garantie. Te rugam sa contactezi magazinul de unde ai comandat produsul respectiv.


Cum contactez vanzatorii sau magazinele listate?

Cel mai sigur e sa intri pe site-ul magazinului respectiv, unde sunt trecute datele de contact.